Jäsenedut

Jäsenemme saavat alennusta MLL:n Kiteen paikalliyhdistyksen järjestämän toiminnan osallistumismaksuista (retket, kirpputorit yms.).
Jäsenetuja saa myös niistä paikallisliikkeistä, joissa on esillä Tuemme MLL:n toimintaa -tarra.
Varaa voimassaoleva jäsenkortti mukaasi ja saat ostoksistasi 5 -20%:n alennuksen.

LAPSEMME-lehdestä ja MLL:n kotisivuilta www.mll.fi löydät tiedot valtakunnallisista jäseneduista.

Paikalliset jäsenedut 2019

• Sisustus-kahvila Wilhelmiina, kahvilapalvelut -5% (ei koske kahvia ja teetä), sisustustavarat -10% normaalihinnoista
  • Kiteen kello ja kulta Ruotsalainen,  -15% normaalihintaisista tuotteista
  • Veikon Kone Kitee , -10% normaalihintaisesta pienelektroniikasta, EI puhelimista ja tietokoneista eikä nettihinnoista
  • Aken Optiikka, -25% normaalihintaisista linsseistä ja kehyksistä ja -20% piilolinssinesteistä
  • Aito-kauppa Kitee, -5% normaalihintaisista tuotteista
  • Ratilainen Ky, -5% normaalihintaisista leikko- ja ruukkukukista, poislukien kesäkukat ja sidonnat ,www.ratilainen.fi
  • Marimekko Kitee Outlet, -10% jo alennetuista hinnoista sekä normaalihinnoista.
  • Kirja-Info, -10% normaalihintaisista tuotteista, poislukien postimerkit
  • Kesport, -10% normaalihintaisista tuotteista, EI polkupyöristä
  • Alennus lastentarvikekirpputorin myyntipaikan vuokrasta

Ilmaiseksi tai jäsenhinnalla MLL:n paikallisyhdistyksen tapahtumiin