Liikennepuistotoiminta

Järjestämme kesäisin toimintaa Liikennepuistossa. Puiston aukioloaikana pääsee ajamaan polkuautoilla ja -traktoreilla sekä polkupyörillä turvallisella aidatulla alueella ja opettelemaan liikennesääntöjä yhdessä huoltajan kanssa. Paikalla on aina ohjaaja, joka valvoo liikennepuiston järjestystä sekä jakaa tarvittaessa ajovuoroja. Liikennepuistossa on keinuja, liukumäki sekä kiipeilytelineitä. Tarjolla on myös hiekkaleluja ja makkaranpaisto mahdollisuus. 

Kesällä 2020 liikennnepuisto on avoinna 8.6-7.8. ma-ti klo 14-18 ja ke-pe klo 10-15. Huomioithan, että vallitsevien rajoitusten vuoksi puistossa saa olla max 50hlö kerrallaan ja kävijämäärää joudutaan rajoittamaan tarpeen mukaan.
Tulethan puistoon vain terveenä ja huomioit hyvän käsihygienian puistoon tullessa ja lähtiessä sekä noudatat turvaväli-ohjeistusta. Autojen puhdistamisesta huolehditaan jokaisen eri perhekuntaan kuuluvan käyttäjän välillä. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan myös oma käsidesin ja puhdistuspyyhkeitä mahdollisuuksien mukaan hyvän käsihygienian varmistamiseksi. Kirjaston WC-tilat ovat myös käytössä puiston aukiolo aikoina.  Grillikatos on kävijöiden käytössä yksi perhekunta kerrallaan -toimintaperiaatteella.


Toiminta toteutetaan yhteistyössä Kiteen kaupungin  kanssa.