Perhekahvila

Perhekahvilamme tarjoaa matalan kynnyksen kohtaamispaikan lapsiperheille.  Täällä vanhemmat saavat vertaistukea toisiltaan ja lapset löytävät leikkikavereita. Paikalla on MLL:n koulutettu perhekahvilaohjaaja järjestämässä pientä ohjelmaa sekä toivottamassa tervetulleeksi niin uudet kuin aiemmatkin kävijämme.

Perhekahvila kokoontuu kerran viikossa aamupäivällä Nuoriso- ja yhteisötila Linkillä. Perhekahvilaan saavat tulla kaikki omalla liukuvalla aikataulullaan ja myös omat eväät voi ottaa mukaan. Jutustelun ja leikkien lomassa kiehautetaan kahvit ja nautitaan pientä naposteltavaa.

Meidän perhekahvilassa toteutetaan MLL:n arvoja ja periaatteita.

Tervetuloa mukaan Perhekahvilaan!

Kevään 2020 ajankohtaiset

Perhekahvila järjestetään perhetreffeinä Helylän leikkipaikalla maanantaisin klo 9.30-11.30. Treffeille voit ottaa mukaan omat eväät. Tarjoamme mahdollisuuden käsien pesemiseen. 
Otamme vastaan toiveita ohjelmasta ja vierailijoista.

Perhekahvilan ohjelma

Maanantaisin

klo 9.30-11.30 tavataan Helylän leikkipaikalla!

MLL Kitee perhekahvilavastaava Suvi.
MLL Kitee perhekahvilavastaava Suvi.

Moiii! 
MLL Kiteen perhekahvilavastaava Suvi täällä huutelee. Miut sie löyvvät Perhetreffeiltä Helylästä nyt ainakin syksyn ajan maanantaisin!
Minuu saapi tulla nykäsemmään hihasta jos on toiveita, risuja tahi ruusuja perhekahvilan tai peehetreffien suhteen, ja jutulle saapi tulla muutennii niin kerhossa ku kylilläkii!  Toisena perhekahvilavastaavana meillä toimii Mari S.
Ootta lämpimästi tervetulleita perhetreffeille!