Yhdistyksen vuokraamat turvakaukalot ja istuimet päivitetään

24.7.2019

Kiteen Marttayhdistys ry päätti ohjata 110-vuotisjuhlansa lahjavarat lasten ja nuorten hyväksi. Viimeinen osa tästä lahjoituksesta konkretisoitui, kun Kiteen Marttayhdistys ry:n puheenjohtaja Satu Kolehmainen lahjoitti Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kiteen paikallisyhdistykselle lahjakortin Lastentarvike-liikkeeseen, josta on tarkoitus hankkia lasten turvaistuimia turvavälinevuokraustoimintaa varten. Kiteen MLL:stä lahjakorttia olivat vastaanottamassa turvavälineiden vuokrausvastaava Tiina Pasanen yhdessä puheenjohtaja Mari Jekkosen sekä varapuheenjohtaja Mari Siposen kanssa. Tilaisuudessa pulppusi myös mukavasti yhteistyöideoita Marttojen ja MLL:n yhteistyöhön tulevalle syksylle.

Aiemmin tänä vuonna Kiteen Marttayhdistyksen toimesta luovutettiin lahjakortit yhdelle käsityössä ja yhdelle teknisessä työssä ansioituneelle, opettajien valitsemalle Arppen koulun oppilaalle. Lahjakortit hankittiin harrastuneisuutta tukemaan alan liikkeistä, Bellabitistä ja IKH-liikkeestä.

Kolmasosa lahjavaroista ohjattiin Marttaliiton kehitysyhteistyökeräykseen.

MLL:n Tiina Pasanen sekä Kiteen Marttayhdistyksen Satu Kolehmainen lahjakortin lahjoitustilaisuudessa.

Lisää tietoa turvaistuimen ja -kaukalon käytöstä löydät mm. liikenneturvan sivuilta.